VELKOMMEN TIL

Du eller din bedrift fortjener å blir lagt merke til. Negative har en enkel estetisk stil som kommuniserer direkte med publikum. Erfaring fra ekstremt krevende lys- og arbeidsforhold bidrar til gode resultater i mange settinger.

Med et studio like utenfor Stavanger kan også oppdrag under kontrollerte lysforhold utføres. Negative ønsker nye spennende oppdrag velkommen og gleder seg til å kunne skape noe spesielt sammen med deg.

BOLIG OG EIENDOM

Enten du selger gjennom megler eller helt på egenhånd, er NEGATIVE et ypperlig valg for fotografering av boligen din. Lang erfaring og god teknisk utrustning, med bl.a. drone, sikrer deg de beste mulige bildene for annonsering.

GALLERI

INSTAGRAM

FACEBOOK

REKLAME

NEGATIVE står til rådighet for alt din bedrift trenger i markedsføringen. Ingen oppdrag er for omfattende og skulle det mot formodning vise seg å bli det, henter vi inn de kreftene som skal til gjennom vårt gode nettverk i bransjen. Gi oss en utfordring!

INDUSTRI

Industrifoto er mer enn å vise lokasjoner, rom og maskiner. Det handler om å sette fokuset på det menneskelige aspektet, på de kvinnene og mennene som bruker all sin tid og ressurser på å bygge og skape noe stort.

Thea Sofie

ARTISTPROMOTERING

Plakater, platecover, dekning av konserter og oppsetninger. Allle kulturelle begivenheter bør dekkes og dokumenteres. Hos NEGATIVE får du hele pakken eller det lille ekstra du trenger for å selge prosjektet ditt. Stort eller lite, ingen betydning.

Bildene på denne siden er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering og videre bruk er kun tillatt etter avtale med fotograf Kristofer Ryde / Negative